Uit eigen tuin

Dit jaar heb ik voor het eerst wat groenten in potten in de tuin staan. Met diverse kruiden, zoals basilicum, rozemarijn en tijm, maar die heb ik gewoon in een potje gekocht. De tuinkers heb ik gezaaid en daar heb ik al meerdere keren gebruik van gemaakt. De tomatenplanten groeien flink en zijn enorm (te) hoog geworden. Er zitten al wel tomaatjes aan, maar die moeten nog flink wat zon krijgen. En gisteren heb ik mijn eerste pepertje geoogst én gebruikt en de paste met garnalen. Natuurlijk is er ook het een en ander niet gelukt: de rucola verdroogde in de pot, de basilicum kwam niet op. Toch is het echt heel erg leuk om te doen!

Advertentie

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s