Visje op de barbecue

De afgelopen dagen was ik op bezoek bij vrienden in Den Haag. Al een paar keer hebben ze me verteld over de visgroothandel in Scheveningen: de vis is er zo lekker, ruime keus en – ook heel belangrijk – niet duur. En gisteren ben ik er ook geweest. En inderdaad, wat een verschillende soorten vis hadden ze.

Visgroothandel

Natuurlijk heb ik veel te veel gekocht -zalm, garnalen, zeebaars en kabeljauw- maar het ziet er ook allemaal zo lekker uit. Bovendien is vis makkelijk in te vriezen, dus heb ik een fijne voorraad voor de komende weken.  Als je wilt, maken de mannen van Den Heijer de vis schoon en snijden ze in moten.

Visgroothandel

Voor de barbecue hebben we een dorade laten schoonmaken. Thuis hoef je dan bijna niets meer te doen. De dorade hebben we gevuld en belegd met plakjes citroen. Dat is alles. In folie verpakking of in een visklem is de vis zo klaar en superlekker!

Barbecue

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s