Godsgeschenk

Wow! M’n huis is meer waard dan ik dacht. Ik twijfel zelf een beetje over het maximumbedrag. Het zou wel heeeel fijn zijn als ik dat ervoor krijg. Leuk om te horen dat de makelaar erg enthousiast is (maar dat zijn ze misschien altijd wel) en dat mijn tuin een echte meerwaarde is. Toch lijkt het me verstandig om nog een tweede makelaar te vragen. Zo gezegd, zo gedaan. Binnenkort staat nummer 2 op de stoep.

Het ticket is geboekt. De bed & breakfast is wat moeilijker. Er zit nog niet zo heel veel in de regio rond Pescara; dat komt mijn plannen alleen maar ten goede. Uiteindelijk vind ik er eentje, Villa Carol. Op een halfuurtje van de luchthaven, op 5 kilometer van zee en met een mooie tuin. Ik krijg een mail terug met de mededeling dat de reservering akkoord is en dat een andere gast met dezelfde vlucht komt. Deze gast wordt opgehaald en ik kan ook meerijden. Ik mail terug – alles in het Italiaans!!! – dat ik een auto heb gehuurd en dat ik de andere gast wel kan meenemen. Na een aantal mailtjes heen en weer, heb ik met de Duitse Sabrina contact gehad. Carolina, de eigenaar van de b&b mailt dan: ‘sono felice che vi siete sentite è come un miracolo, un incontro bellissimo, grazie a Dio’. Een wonder, een geweldige ontmoeting, met dank aan God. Ik word met open armen ontvangen, geloof ik.

Snel nog even een boek over de Abruzzen gekocht, die zijn er -nog- niet zoveel. En een goede routekaart. Altijd handig als je alles zonder Tomtom doet. Tasje gepakt. Het is er lekker weer, dus vooral zomerse jurkjes! Ready to go!

 

 

 

 

 

Advertentie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s