House for sale

Spannend! De makelaar komt morgen m’n huis taxeren. Ik ben zo benieuwd wat het zou moeten opbrengen. Het zou fijn zijn als ik nog een aardig zakcentje zou overhouden. En dat terwijl ik er eigenlijk ook niet aan moet denken dat er iemand anders in MIJN huis zou rondlopen, zou wonen. Het is toch echt mijn huis na alle verbouw-, schilder- en frutselmomenten1 Ach, na twee maanden klussen is er waarschijnlijk niets meer over van mijn huis. Dan is het iemand anders huis…

Ook de Italiaanse makelaar belde. Gelukkig sprak hij goed Engels. Hij had mail gestuurd en die kreeg hij weer terug. Nu toch eerst maar eens een ander mailadres aanmaken. Dit oude is zo onbetrouwbaar. Maar, het huis staat nog te koop en ik kan komen kijken. Hij reserveert alvast een dag. Tijdstip en locatie spreken we later af. Jaaaa, ik ga gewoon weer naar Italië. Morgen boek ik een ticket, ga ik weer op zoek naar een leuke bed & breakfast. Ik heb er zo’n zin in!

Het is nog niet zo lang geleden, maar moet toch echt mijn cursusboeken weer even doorspitten…

Ciao Italia! Ci vediamo…

 

 

Advertentie

2 Comments

 1. Lieve casadolceria,
  Geweldige naam Ria.
  Ik leef sinds een aantal dagen mee met je blog.Heerlijk om in grote lijnen je avontuur te volgen.
  Wordt steeds spannender en ik hoop dat je droom uit gaat komen.
  Succes morgen(is vandaag) met de makelaar en wie weet zit je deze week in het vliegtuig richting je doom.

  Ciao,
  x Nico.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s