Polignano a Mare at night

Toen ik had besloten naar Puglia te gaan, heb ik een vlucht naar Bari geboekt. Na een wat gezocht te hebben op internet, heb ik een bed & breakfast geboekt in Polignano a Mare. Het leek me redelijk centraal te liggen. De locatie was echt spectaculair. De stad ligt direct aan zee en is gebouwd op steile kliffen.

De avond dat ik aankwam was het storm- en regenachtig weer. Toen ik de auto geparkeerd had, nam ik een verkeerd straatje en eindigde ik aan de kust. Met een prachtig zicht op de ruige zee en een deel van de stad.

Polignano a Mare

Maar ook zonder storm ziet de stad aan de zee er prachtig uit. Alles is zo mooi verlicht, dat er om iedere hoek weer een mooi plaatje verschijnt.

Polignano a Mare

Het historische centrum bestaat uit vele kleine, smalle straatjes. Allemaal goed verlicht en vooral witte hoge huizen en straten. Ik kan me voorstellen dat het heerlijk is om hier in de zomer ’s avonds rond te slenteren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s