Villa Carol: een en al gastvrijheid

Villa Carol: een en al gastvrijheid

Een oase van rust. Een cliché, maar zo van toepassing op Villa Carol. In het midden van het dorpje Tollo is het te vinden aan een doodlopend straatje. De eigenaren Carolina en Luigi doen er alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Carolina heeft het huis in Engelse stijl ingericht met veel bloemen en pasteltinten. Luigi heeft van de tuin een paradijs gemaakt. Vanuit deze enorme tuin, waarin je heerlijk kunt ontbijten en relaxen, heb je zicht op het enorme Majella-gebergte. Vanuit Tollo ben je – met de auto – in een minuut of 10 aan het strand. Rij je landinwaarts dan zit je zo in de bergen. Prachtige plek om te relaxen én als uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Advertentie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s