Nog even…

Wat vliegt de tijd! Over 3 dagen ga ik alweer naar Italië. En… volgens de weerberichten valt er geen regen meer na woensdag! Dat komt helemaal goed. Helaas nog geen bericht van de pastafabriek. Dat is best lastig, want ik denk dat ik mijn programma hieromheen moet plannen. Vandaag nog maar afwachten en anders morgen maar gaan bellen. Ik ga een paar dagen naar Fara San Martino (in de bergen), dagje Pescara (aan zee) en dan nog naar Tollo (in het glooiende binnenland) als het binnen de planning past.

Advertentie

2 Comments

    1. Nee, helaas nog niet. Net als bij het maken van pasta zal ook hier geduld een schone zaak zijn. Het ligt vast even in de koelkast om een optimaal resultaat te krijgen 😉 Maar morgen ga ik toch maar even bellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s