Geen pasta

En weer heb ik een poging gewaagd om een rondleiding te krijgen bij de pastafabriek. De ‘portineria’ legt me uit dat het echt via Pescara geregeld moet worden; zeker als ik erover wil gaan schrijven. Ik doe nog een poging om uit te leggen dat het tekstje op een blog komt te staan, maar hij blijft onvermurwbaar. Het moet toch echt via de PR van Pescara. En ja, Pescara doet het deze week zonder PR. Maandag is Pasquale er weer en is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s