Koken con Amore

Ja hoor, ik heb hem ook, hét kookboek van Sophia Loren. Nee, niet de versie van 1971, maar de nieuwe uitgave. Die oude uitgave zou ik ook graag hebben, dus mocht iemand ooit de oude uitgave vinden, dan hou ik me aanbevolen.

Het nieuwe boek is wat ‘opgeleukt’ en in een moderner jasje vormgegeven. Wat wel grappig is, is dat er alleen foto’s van Sophia in staan, al dan niet met eten. Dat vind ik persoonlijk wel jammer. Ik kook al vaak een gerecht als het er lekker uitziet. Het is wel een boek met veel recepten, zoals ragù di carne alle Napoletana, artisjokken alla Romana en gnocchi met gorgonzola.

Tot nu toe heb ik er nog niets uit gekookt, maar… binnenkort meer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s