Da Gigino in Sorrento

Toen ik mijn ticket naar Rome boekte, ben ik direct de stad in gegaan om een aantal boeken te kopen over Rome. Daar lag ook een prachtige lees-kookboek over een restaurant in Sorrento (net onder Napels). Dat kón ik niet laten liggen.

Het boek is geschreven door Saskia Schmitz, die jaren geleden een relatie had met de zoon van de eigenaar van het ristorante Da Gigino. Contact heeft ze altijd gehouden. Uitgeverij Brandt zag hier een mooi boek in. En dat klopt. Prachtige foto’s, mooie verhalen en heerlijke recepten.

Het recept simpele salade komt uit dit boek.

Ristorant Da Gigino, Aan tafel met familie in Sorrento, Saskia Schmitz, Uitgeverij Brandt

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s