Het is lente!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een bericht plaatste. Druk met het vinden van een nieuwe ritme met een nieuwe baan. En van een keer een dag overslaan, werd het een week en vervolgens een aantal maanden. Maar… vanaf vandaag begin ik weer.

Het is lente en ik zit nu heerlijk buiten dit berichtje te typen. Daar word ik blij van. Net zoals het boeken van mijn tripje naar Rome. Een paar dagen alleen en een paar dagen met 7 vriendinnen. Hoe leuk is dat!

En vanmiddag geef ik weer eens een pizzaworkshop. Een verjaardagscadeau voor 2 meisjes van 9 jaar. ik heb er zin in!

pizzaworkshop

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s