Paella a la Marina

Voor oudjaarsavond had ik met een vriendin afgesproken om te gaan koken. Deze keer wilden we ‘iets’ met rijst maken. Al snel kwam paella naar voren. Beiden hadden we dit nog nooit eerder gemaakt. Op mijn vraag op Facebook over een goed recept, reageerde Marina Vizzinisi al snel. Ze had zelf een variant gemaakt met schouderkarbonade, merguez-worstjes, kippenboutjes en garnalen. Het leek me een heerlijk recept. Dus de inkopen werden gedaan. Het is een vrij makkelijk recept. Je bent ongeveer een uurtje bezig. Het is erg de moeite waard, want wát een lekker gerecht is dit.

Het recept van de paella a la Marina vind je hier. In het Italiaans én het Nederlands.

Tip van de visboer: bak de garnalen apart en voeg die pas op het laatst toe.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s