Pasta!

Pasta, zo heet het nieuwste kookboek van Antonio Carluccio. En tot mijn schaamte moet ik bekennen dat dit mijn eerste boek van hem is. Natuurlijk heb ik wel recepten van hem gemaakt en die vond ik altijd erg lekker. Vandaag viel dit boek op de deurmat.

In het boek vertelt Antonio alles over pasta: het ontstaan, vers of gedroogd, de soorten, de bereidingswijze en natuurlijk de regels voor pasta. Zo is het dus ook een handig boek als je nog nooit zelf pasta hebt gemaakt. Als ik door het boek blader, loopt het water me direct in de mond. Diverse heerlijke brodo’s (soep met pasta), gnocchi en zelfs toetjes. Recepten verzameld uit heel Italië. Ik kan niet wachten om een van de gerechten te gaan maken. Binnenkort lees je welke het is geworden.

Pasta - Antonio Carluccio

Antonio Carluccio’s Pasta is een uitgave van Fontaine Uitgevers, ISBN 978 90 5956 536 4

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s