Punta Aderci

Een bijzonder natuurgebied in Abruzzo is Riserva Naturale Regionale Punta Aderci. Het ligt aan de kust van Vasto, direct naast de haven. Het is even zoeken. Ik ben drie keer verkeerd gereden en het bleek dat ik er gewoon langsreed. De weg loopt dood in de haven, vlak daarvoor is een parkeerplaats. Dan loop je langs de haven. Die is afgeschermd door rieten matten.

En dan kom je op een prachtig zandstrand. Helaas had ik niet heel veel tijd (lang bij het mooie klooster rondgehangen en een kookworkshop aanstaande) maar ik heb toch een heerlijk uurtje gehad op deze mooie plek, waar je ook fantastische wandelingen door de duinen kunt maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s