Iedere dag eten met Bill

Met het intro in zijn nieuwe kookboek Bill’s Italian Basics (uitgeverij Fontaine) raakt Bill direct mijn gevoelige snaar (en wellicht ook die vele andere Italië-liefhebbers). De liefde voor pure ingrediënten, het heerlijke eten, de relaxte levensstijl.

In eerste instantie was ik een beetje cynisch over het boek, want ‘moet een Australiër mij Italiaans leren koken?’. Maar als bijna iedere streek een eigen variant van een gerecht heeft en iedere Italiaanse mamma zo haar keukengeheimen heeft, waarom kan Bill dan niet zijn twist aan Italiaanse gerechten geven. Ik maakte Bill’s gnocchi ovenschotel met tomaat en mozzarella. Een eenvoudig en snel gerecht. Zowel de volwassenen als de kinderen hebben ervan gesmuld. In een mum van tijd was de schaal leeg…

Bill's Italian Basics

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s