Knapperige crostini’s

Crostini’s, een knapperig geroosterd plakje stokbrood, zijn lekker. Heel makkelijk te maken. Je doet plakjes stokbrood besprenkeld met wat olijfolie een paar minuten in de oven en belegt ze dan met alles wat je lekker vindt.

Deze keer heb ik als ‘topping’ een tomatensalsa (gesneden tomaat, lente-uitje, knoflook en olijfolie) gemaakt. Daarnaast heb ik de zwarte olijventapenade van Olivomio gebruikt die in de Food-we-love-box zat. De tapenade gemaakt van biologische olijven en olijfolie uit Calabrië. Erg lekker.

crostini's

Tapenade van zwarte olijven

Meer informatie over de Food-we-love-box, klik hier.
Link naar Olivomio, leverancier van die heerlijke tapenade.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s