Goedheiligman

Tijdens mijn vakantie in Italië maak ik altijd veel foto’s. In een paar dagen soms wel meer dan 1.000. Ik probeer ze meestal ter plaatse te sorteren. Ook maak ik aantekeningen. Toch gebeurt het regelmatig dat ik niet meer weet wat het precies is. Zo ook met dit standbeeld. Het was op een rare splitsing/kruising in de bergen. Zo een waar je niet direct weet wat de doorgaande weg is. Ik weet wel dat ik dacht om terug te gaan. Het weer betrok en het zou elk moment flink kunnen losbarsten. En opeens daar stond ie daar. Nou ja, hij stond er al langer, maar ik zag hem opeens: Sint Nicolaas. Het bleek een paus te zijn, de vorige meen ik me te herinneren.

Als ik nu de kaart (ja, zo’n ouderwetse) bekijk en de route terughaal, dan moet het beeld ergens tussen Castrovalva en Anversa d’Abruzzi staan. Misschien staat het er pas kort. Misschien is het niet interessant. Misschien is het gewoon een van de vele. Misschien heb ik niet goed gezocht. Ik kan er niets over vinden…

Goedheiligman

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s