Scanno

Op mijn toer door de bergen kom ik ook door Scanno. Een klein en bezienswaardig stadje volgens de toeristische gidsen. Ook is het verkozen (geweest?) tot mooiste stad van Italië. Geen idee wanneer, en of het nog steeds zo is, maar het is het vermelden waard. Helaas heb ik het zelf niet kunnen beoordelen; het was namelijk al vrij laat in de middag en moest ik nog een eind rijden naar mijn thuisbasis. Bovendien was er zwaar weer op komst en dan wilde ik ‘uit de bergen’ zijn. Ik neem me voor om de volgende keer dat ik in Abruzzo ben en paar dagen in de bergen te blijven, zodat ik een aantal van die prachtige bergdorpjes kan bezoeken.

Scanno

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s