Lago di Scanno

Een andere toeristische trekpleister in de bergen van de provincie L’Aquila is Lago di Scanno. Het is het grootste natuurlijke meer in deze streek. Het meer ligt op 930 meter hoogte. Voor de watertoeristen is er een strand aangelegd. In de omgeving van dit mooie meer kun je heerlijk wandelen en fietsen (maar dan moet je wel geoefend zijn…). Je kunt er fietsen ter plaatse huren. Als ik er ben, heeft het de afgelopen dagen flink geregend. En dat is te zien. Het groen is groener dan ooit. Wat een prachtige omgeving.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s