Vroege visser

Ik ben niet zo’n ochtendmens. Liever zit ik met een wijntje in de hand de zon in de zee zakken. Heel soms maak ik de zonsopkomst mee. Zoals deze keer bij Bagni Vittoria. Ik werd vroeg wakker en stond even op -geen idee waarom- om door de lamellen te kijken. De zon kwam net op en ik besloot naar buiten te gaan om dit mooie beeld vast te leggen. Ik stond al een tijdje in mijn nachtelijke outfit te fotograferen en dacht dat ik af en toe wat hoorde, maar ik zag in de schemer niets. Totdat het lichter werd… een paar meter lager stond een visser zijn maaltje voor de dag te vangen. Een prachtig beeld.

 

 

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s