Mooiste uitzicht

Tijdens mijn slingertocht door de bergen zag ik opeens tussen het gras door een geit op een plateau liggen. Op zich niet zo heel vreemd, maar wel als je in de middle of nowhere bent en alleen groen en bergen op je heen ziet. Dus de auto even geparkeerd (lees: stilgezet) en met de camera op onderzoek uit. Blijkt er een oude boerderij verscholen te liggen, met in ieder geval geiten, schapen, een paard en een hond. En die geiten (of geit en schaap) hadden het goed bekeken. Hoog en droog. Met het prachtigste uitzicht.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s