Onderweg naar Lago di Barrea

Ook deze keer heb ik weer een auto gehuurd in Italië. Heerlijk vind ik dat. Eerst rustig ontbijten aan zee in de zon. Dan m’n tasjes pakken, een soort van bestemming van de dag bepalen en dan hop, de auto in.

Vandaag ga op weg naar Lago di Barrea. Ik bepaal altijd een richting waar ik heen wil, maar het kan zo maar zijn dat ik er niet kom. Omdat het te ver blijkt te zijn. Of omdat ik zo veel leuke andere dingen onderweg tegenkom. Of gewoon omdat ik het niet kan vinden. Lago di Barrea is een behoorlijk eind rijden vanuit Vasto, zeker als je, zoals ik, alleen maar weggetjes binnendoor neemt.

Regelmatig stop ik bij een mooi dorpje, een prachtig uitzicht of zoals hier bij een mooi kapelletje. Deze stond op een heuvel naast een olijfboomgaard. Ik kon niet anders dan even een paar foto’s maken.

Kapelletje onderwegKapelletje onderweg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s