Trouwreportage

Als ik in Ortona door een wegomlegging door het havengebied rijd, kom ik langs een parkeerterrein waar een bruidspaar gefotografeerd wordt. Er zijn drie fotografen bezig om het stel op de gevoelige plaat te leggen. Er wordt driftig overlegd. Een close up, samen op de foto, springen, in de auto… Het paar wacht geduldig de instructies af. het kan niet anders dan een geweldige fotoreportage zijn geworden. De locatie is in ieder geval zeer fotogeniek.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s