Trani

Tot mijn schrik zie ik dat het al weer een maand geleden is dat ik de laatste keer een bericht gepost heb. Op de een of andere manier kwam het er niet van. Vandaag weer een re-start.

Op dit moment ben ik bezig met de voorbereiding van mijn korte tripje naar de Abruzzo. Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in. Toch nu nog even een bericht over mijn laatste bezoek in Italië. Ik was toen in Puglia. Ook een prachtige streek. Op mijn laatste dag in Puglia heb ik Trani bezocht. Een havenstad vlak bij Bari, beroemd om zijn kathedraal, die tot de mooiste van Zuid-Italië behoort. Net als Castello Svevo ligt de kathedraal aan zee. Een sfeerimpressie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s