IJs in Polignano

Heb je nog geen ijs gegeten bij Bella Blu in Polignano? Ze keken me verbaasd aan. Ik dacht,  ze maken een grapje. Ik loop hier in een dikke skijas en laarzen. Niet echt het weer om een lekker ijsje te scoren. Maar ze waren serieus en dus werd er na mijn ontkennende antwoord direct besloten om het toetje in Polignano te eten. Hup, de auto in en op naar de ijsboer.

En ja hoor, het was er gewoon druk op deze vrijdagavond. En wat een smaken. Allemaal even lekker. Toen de ijsmaker hoorde dat ik uit Nederland kwam, moest ik natuurlijk ook de smaken amandel, koffie en chocolade proeven. Wat is deze ijsmaker ook weer trots op zijn product. En terecht!

Als je een keer in Polignano a mare bent, ga dan eens een ijsje proberen bij Bella Blu.

IJs in polignanoIjs in polignano

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s