Aperitivo in Nijmegen

Gisteren was ik uitgenodigd voor een aperitivo bij Arianne Semeraro van de Nederlandse tak van AGE Cooks en Barbara Summa van Da Gustare. Arianna stelde haar huis beschikbaar en maakte heerlijke focaccia, grissini en andere broodvariaties. Barbara presenteerde 5 verschillende wijnen en bracht onder andere pancetta, wangspek, groentechips en pecorino mee. Alle producten konden gekocht of besteld worden. En natuurlijk nam ik weer een heerlijke wijn mee haar huis…

Lijkt zo’n aperitivo je ook leuk? Houd dit blog in de gaten, want binnenkort organiseert Casa Dolceria samen met Barbara Summa een aperitivo in Arnhem.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s