Ambachtelijk vlees

Tijdens de tour door de olijfboomgaard van masseria Caroli wordt eigenaar Stefano steeds enthousiaster. Hij vertelt dat hij ook een salumeria heeft. En of ik het leuk vind om daarnaartoe te gaan. Dát laat ik me geen twee keer vragen. Natuurlijk, wil ik dat. En zo stapten we weer in de auto richting de salumeria. Onderweg kletst Stefano maar door. Mijn hoofd begint te tollen van al dat Italiaanse geratel. Na even rondrijden, belanden we op een ander afgesloten landgoed. Daar rijden we naar een klein gebouwtje. Binnen worden we hartelijk ontvangen door een van de medewerkers. Hij leidt ons graag rond. Enthousiast begint hij direct met zijn verhaal. Ik neem niet meer zo veel op, na de enerverende rondleidingen in de ochtend… Ik laat de beelden spreken.

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s