Handige kook-app

Vorige week maakte ik kennis met een -gratis- Italiaanse kook-app: piccole ricette. Een handige app met vanzelfsprekend veel recepten. Je kunt op verschillende manieren zoeken, zelfs op kleur: kies een kleur uit de waaier en hop, daar verschijnen de recepten op kleur. En heb je nog maar een paar ingrediënten in huis, typ ze in en je vindt een lekker recept.

Ook vind je eenvoudig de kooktijd van vis, vlees en groente en welke groente in welk jaargetijden goed verkrijgbaar is. De calculator en een rekenmogelijkheid om ponden om te zetten naar kilo’s ontbreken niet. Evenals een timer en diverse social media-mogelijkheden. En ook is er een spaghetti-dosseer-mogelijkheid. Je geeft aan voor hoeveel personen je wilt koken, een grote of kleine portie, en er verschijnt een rondje op je telefoon waar je pasta op kunt zetten en klaar… Heel handig, maar vooral leuk!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s