The streets of Conversano

Het is al weer even geleden dat ik over mij Puglia-belevenissen schreef. Af en toe komt er een beeld langs, maar daar is het de laatste tijd bij gebleven. Vandaag pak ik de draad weer op.

Eerder schreef ik al dat ik zo gastvrij ben ontvangen door Matteo Lorusso. Maar met die ontmoeting hield het niet op. Een tweede dag werd gepland om mij rond te leiden. Deze keer zou ik naar Conversano rijden om vandaar uit Puglia te bezoeken. Een ritje van een minuut of 10, zei Matteo. En dat was het ook. Ware het niet, dat mijn navigatie iedere keer op een pleintje eindigde waar ik niet verder kon. Na wat rond gereden te hebben door zeer smalle straatjes, gaf de navigatie aan dat ik er zou moeten zijn. Bij navraag lag de gewenste locatie een straat verder, maar, zo zei de vriendelijk Conversanees, dan moest ik helemaal omrijden. Linksaf was eenrichtingsverkeer. Nou, vandaag voor mij dus echt niet. En zo arriveerde ik -bijna- op tijd op de afgesproken locatie waar mijn gids al stond te wachten.

De auto kon hier geparkeerd worden. Nee, iets dichter tegen de muur, want ja, smalle straatjes. Wel even uitkijken voor de portiekjes naar de kelders, maar daar kon de auto prima tussen…

En zo geschiedde. De dagtrip door Puglia kon beginnen.

Conversano

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s