Onderweg naar…

Als ik op vakantie ga, lees ik me vaak maar een beetje in. Maak een lijstje met things to do & eat. Eenmaal op de plaats van bestemming, bedenk ik waar ik heen wil en maak een soort van planning. Echter: onderweg stop ik regelmatig om foto’s te maken; de bewegwijzering is niet overal even goed; ik rij nog -omdat ik dat écht vakantie vind- op zo’n ouderwetse papieren routekaart. Dit maakt dat ik regelmatig ergens ongepland (langs)kom. Of niet op de geplande bestemming aankom. Maar ik vind het heerlijk!

Onderweg naar Grotte di Castellana -net een dag in Puglia- kwam ik langs een olijfbomengaard. Overal lagen netten om de olijven op te vangen en ik zag mijn eerste trullo van dichtbij. Ik kon niet anders dan de auto parkeren en een serietjes foto’s maken (klik op de foto voor een vergroting).

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s