And the dinner continues…

En dan gaat het diner bij La Vineria in Polignano a Mare verder. Ik heb een primo besteld. Een heerlijke orecchiette con rapa acciuga e peperoncino. Een van de specialiteiten van Puglia (meer hierover in pasta met raapsteeltjes).

Pasta met raapsteeltjes

En als echte zoetekauw wilde ik natuurlijk ook nog een dolce. Maar wat zou ik nemen: panna cotta, crema catalana, crostata… Nee, deze keer bestelde ik tiramisu. Mijn favoriete ‘zelf-maak’ toetje. In Nederland durf ik het niet zo goed in restaurants te bestellen, want het valt -bijna- altijd tegen, behalve natuurlijk bij de ‘echte’ Italiaanse eetgelegenheden.
En zoals te verwachten was deze tiramisu fantastisch.

Tiramisu

Als afsluiter nog een lekkere espresso. In een rustig tempo -je kunt niet anders na zo’n maaltijd- slenterde ik terug naar mijn bed & breakfast.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s