Casa Dorsi

Het is altijd lastig om ‘out of the blue’ een leuke verblijfplaats te kiezen. Ook al is het maar voor 4 dagen. Ik wil er niet al te veel geld aan spenderen, maar ik heb dan wel weer wat eisen. De kamer moet in ieder geval een groot raam hebben, liefst met een tuin of een balkon. En dan alles in oude stijl, maar dan wel weer goed onderhouden. En zo kwam ik deze keer -via internet- terecht bij Casa Dorsi.

Bij aankomst om 2 uur ’s nachts was de stemming niet opperbest, maar Carlo ontving mij met open armen. Hij zette de verwarming van de bed & breakfast direct wat hoger en gaf me een uitgebreide rondleiding. Ik bleek een eigen appartement te hebben mét dakterras. En toen ik ’s ochtends opstond, bleek ik een fantastisch uitzicht te hebben.

Casa Dorsi - uitzicht

Ondanks dat ik een eigen appartement met keuken had, kon ik gewoon gebruik maken van de ontbijtmogelijkheden aan de overkant. Verse koffie en een cornetto; daarnaast was er een buffet met diverse hartige en zoete hapjes.

Helaas was er nu te weinig animo, maar in de zomer geeft de eigenaar -Carlo- regelmatig kookworkshops. In het Engels of Italiaans, samen met zijn tante.
Voor toeristische tips, kaartjes en andere informatie kun je ook bij hem terecht.

De locatie is echt super. Mooi in het historische centrum en op loopafstand van de winkels, leuke pleintjes en restaurants. Kortom: ik was blij met mijn keuze.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s