Snoepje…

Helaas heb ik de laatste dagen weinig geschreven voor dit blog. Maar het was voor een goed doel… printcandy.nl
Een website waaraan ik – en vooral Karin Papen – de laatste weken meer dan full time met hart en ziel aan hebben gewerkt. En eindelijk is de shop klaar. Zo fijn! En alles keurig voor mijn mini-break naar Puglia.

Bij PrintCandy kun je only wall prints en printables bestellen. Deze meeste kun je ook nog personaliseren; een kleur aanpassen, je naam invoeren, achtergrond kiezen. Leuk om cadeau te geven bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst, maar zeker ook om te krijgen. En extra leuk is, dat je printables kunt bestellen met etiketten, menukaarten, cupcake toppers en ga zo maar door. Alles om je zelfgemaakte jam of koekjes mooi af te maken of om je diner stijlvol te decoreren. Maar, neem zelf eens een kijkje in onze shop PrintCandy.nl

Op onze Facebook-pagina staat hoe je -gratis- zo’n leuke DIY adventskalender kunt ontvangen.

Adventskalender

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s