Stormy weather

Heerlijk volgende week naar Puglia. Helaas is het (nog) niet zulk mooi weer daar. In het verre zuiden stormt en regent het flink deze dagen, maar ik blijf hopen op een redelijk zonnig verblijf. Van diverse kanten stromen de tips toe. Leuk al die enthousiaste reacties. De een vindt een Puglia haar thuis, van de ander blijkt de vader uit Puglia te komen. Tips zijn nog steeds welkom. Inmiddels houd ik zelfs een schriftje bij met things to do, eat, drink & see. Ik denk dat ik maar een paar dagen bijboek…

Adriatische kust

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s