Het beste van…

Gisterochtend las ik in een mailtje van La cucina del Sole dat ik kaartjes had gewonnen voor Het beste van Italië. Helemaal leuk!

Dus, hop onderweg naar Utrecht, naar Louwman Exclusive Cars. En ja, exclusieve auto’s heb ik genoeg gezien. Wat een luxe; binnen en buiten. Ik was blij dat ik niet met mijn oude met hondenharen en zand besmeurde Peugeotje ben gegaan.

Eenmaal binnen begon de pret direct met een heerlijk hapje en drankje. Er waren veel stands met kleding, sieraden, reizen en natuurlijk wijn en eten. Hier en daar poseerde een prachtige auto.
Heel fijn vond ik het dat er een Nederlands boek over Puglia was bij de stand van Ciao Tutti. De slagroomtruffels van Mijn Suikertante smaakten overheerlijk. Zo ook de aardbeien die onder de chocoladefontein gehouden mochten worden. Ondertussen schalden de Italiaanse klanken uit de speakers, liepen de bruidjes over de catwalk.
Natuurlijk was La cucina del Sole er ook. Naast de kookdemonstraties kon je wijn en hapjes proeven met een Italiaans aperitivo spel. Leuk idee, mooi gemaakt.

De heerlijke slagroomtruffels van Mijn Suikertante
De heerlijke slagroomtruffels van Mijn Suikertante
De truffels werden ter plekke gemaakt
De truffels werden ter plekke gemaakt

Het beste van Italië 2013

Speel het spel in de stand van La cucina del sole
Speel het spel in de stand van La cucina del sole
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s