Spaghetti & gnocchi

Vandaag vertel ik nog een keer over Amsterdam Da Gustare. Omdat ik het zo’n fantastische dag vond. En omdat iedereen dat moet weten (maar stiekem wil ik niet dat het heel druk gaat worden volgend jaar…). Naast de diverse restaurants waren er ook twee geweldige koks die een kookworkshop gaven: Antonella Barbella en Nicoletta Tavella.

De eerste gaf een workshop voor kinderen (verse pasta maken) en een workshop spaghetti alla chitarra. Vandaag heb ik niet meegedaan, maar eerder heb ik al eens les gehad van Antonella. Erg leuk, vooral omdat de chitarra (een speciaal apparaatje om spaghetti te maken) uit mijn favoriete streek komt: de Abruzzo.

Nicoletta -van La cucina del sole- gaf een workshop gnocchi maken. Helaas kon ik niet meedoen. Erg jammer, want ik heb nog nooit zelf gnocchi gemaakt. En dan is zo’n workshop  best handig. Ik ben wel even naar binnengeslopen om foto’s te maken. Én om te genieten van de heerlijke geuren.

Beide dames hebben overigens een kookboek uitgegeven met heerlijke familiegerechten.

Workshop verse pasta

Workshop gnocchi maken

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s