Ravioli van L’Ozio

Eén van de hoogtepunten van Amsterdam Da Gustare was het eten van het Amsterdamse restaurant L’Ozio. Het begon met een heerlijke caponata. Ik was aangenaam verrast toen dit fantastische hapje in de ‘receptie’ werd afgegeven.
Toen ik een rondje maakte door de hal, was ik onder de indruk van chefkok Sandra, die al zingend de geweldige ravioli burro e salvia stond te maken. De geur alleen al was betoverend. En die smaak, onbeschrijflijk lekker.
Als toetje was er een overheerlijke notentaart. Ik besefte later pas (lees: thuis) dat ik zo heb staan genieten, dat ik het eten helemaal vergeten ben te fotograferen…

Chefkok Sandra van L'Ozio

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s