Ik ga weer…

… naar Italië. Vanmiddag heb ik net weer mijn ticket geboekt. Deze keer ga ik naar Puglia. Op dit moment is het er nog 22C. Heerlijk lijkt me dat. Ik heb al fantastische verhalen gehoord over het eten en de must see’s. Zo is de kust geweldig in heel Puglia, maar in Salento schijnt het spectaculair te zijn. Polignano is het bezoeken waard, maar ook de ‘trulli’ -van die schattige punthuisjes- in Alberobello. In het binnenland heb je de regio Murgia, die bekend staat om z’n  heerlijke vleesgerechten én… het meest lekkere brood van heel Italië. En ga zo maar door.

Heb jij nog leuke tips?
Ik hoor ze graag…

Foto: Morris Lorusso van Plus39
Foto: Morris Lorusso van Plus39
Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s