Lekkere lunch

Vanochtend ben ik gestart met een rondje hardlopen. En terwijl ik rondren, neem ik mijn programma van de dag door en bedenk wat ik ga eten. En deze ochtend besloot ik dat ik voor de lunch naar een Italiaanse delicatessenzaak zou fietsen -even een blokje om vanuit de stad- en een heerlijk broodje zou halen. Eentje met pecorino, balsamicodressing, pijnboompitjes en rucola. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog een lekkere tomatensaus mee te nemen. En één van mijn favoriete zoetigheden: dolci baci. Alsof ik in Italië was. Wat heb ik genoten van deze lunch!

Broodje peccorino

Dolci baci

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s