Hutspot à la Ria

Een heel makkelijk recept vandaag: hutspot.
Maar dan klaargemaakt in de oven en níet gestampt. Je kunt dit natuurlijk met alle groenten doen die je lekker vindt. Ik vind de combinatie aardappeltjes, wortelen en uien heerlijk. De aardappeltjes (krieltjes in de schil) heb ik iets voorgekookt. De winterwortels heb ik niet al te klein gesneden, want ik vind het smakelijker als de wortels nog een bite hebben. De gesneden ui erbij en alles samen met tijm en rozemarijn in een ovenschaal. Als laatste een flinke scheut olijfolie erover. En dan zo’n halfuurtje in de oven.

Hutspot

Advertentie

2 Comments

 1. Dag!

  Tja,… ik weet bijna niet waar te beginnen. Wat een overweldigende blog heb jij. En die vormgeving! Ja, ik let op alles hoor! Maar ook de keur aan gerechten, de ingrediënten. Afijn, te veel om op te noemen. Ik vind het een genoegen en doorheen te ploegen. Mooie foto’s ook. Kortom: complimenten!
  Een aangename eerste kennismaking!

  Groet!
  Prakkie kookblog
  http://prakkie.wordpress.com/

  1. Dank je wel voor de complimenten. Ik ga ervan blozen! Altijd fijn om te horen dat iemand je werk leuk vindt. Ik ben benieuwd naar jouw blog. Die bezoek ik later vandaag…

   Groet!
   (Casa Dolce)Ria

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s