mmm… cannoli!

Soms zou ik willen dat ik wat steviger in mijn schoenen zou staan. Neem nou vandaag. Eerst besluit ik om NIET naar de sportschool te gaan (ik had al wel een uurtje gewandeld met de hond…). Dan krijg ik een berichtje van mijn agenda dat ik een afspraak met de sportinstructeur heb. Dus ik moet wel gaan. Oké, dacht ik, dat kan zeker geen kwaad. Na het sporten had ik ‘natuurlijk’ écht enorme trek. En ja hoor, mijn auto rijdt zo naar een Italiaanse delicatessenzaak. Een broodje, denk ik dan. Lekker met Parmaham en parmiggiano snippers…

Broodje Parmaham

Zo’n broodje moet klaargemaakt worden. En daar sta je dan… tussen alle lekkere hapjes. En voor ik het weet, neem ik er twee heerlijke cannoli bij. Van die lekkere koekjes/toetjes uit Sicilië. Het deeg is gefrituurd. Op het laatste moment gaat de vulling erin. Eentje met chocola (die de fotoshoot niet haalde…) en een met een citroencrème vulling. Ik héb tenslotte gesport!

Cannolo

Advertentie

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s