Langzame koffie…

Afgelopen weekend ben ik naar Mañana Mañana geweest. Een heerlijk relaxed festival met fijne muziek, lekker eten en leuke mensen. Zaterdagavond had ik zin in een lekkere koffie na een heerlijke houtovenpizza, maar er was een wachtrij van zeker een half uur. Niet echt aantrekkelijk, ook al was ik volledig in de mañana mañana-sfeer opgegaan.

Toen ik zondagmiddag arriveerde, stond er bijna niemand. En toen snapte ik ook, waarom er zoveel mensen hadden gestaan op zaterdagavond. Je moest eerst je eigen koffie malen, daarna werd het in een filter gedaan en werd er -lekker langzaam- water opgegoten. Echt heel erg leuk, echt heel erg mañana mañana.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s