Restaurant voor 1 dag

Aanstaande zondag – 18 augustus – is het Restaurant Day. Een wereldwijd eetfestival waarop iedereen voor 1 dag zijn restaurant kan openen. Het werkt als volgt. Op http://www.restaurantday.org/nl/ voer je je restaurant of idee in. Dat kan van alles zijn: van zelfgemaakte ijsjes tot een compleet diner. Op de site kun je op plaats zoeken. Dus je kunt gewoon kijken wat er zondag in jouw woonplaats wordt aangeboden.

Ik doe dit keer -samen met een vriendin- voor de eerste keer mee. Voor 10 personen ga ik een heerlijk Italiaans 3-gangen-diner koken. Een antipasti met diverse vleeswaren, kazen en frittata. Dan een vlees-, vis- en vegetarische pasta. En een overheerlijke toet. Het geheel wordt afgesloten met koffie en cantuccini. Natuurlijk schenk ik er lekkere Italiaanse wijntjes bij.

Restaurant Day

Best spannend om voor onbekenden te koken. En hoe ga je het allemaal organiseren? Ik heb er heel veel zin in.
Heb jij zin om mee te eten? Of wil je meer informatie? Kijk op https://www.facebook.com/events/137712319772550/.
Reserveren kan tot zaterdag 10.00 uur

Advertentie

3 Comments

 1. Ha Casa Dolceria, we zagen net dat je event geannuleerd is…?? Wat jammer! Waarom (als ik vragen mag)? Echt een leuk initiatief Restaurantday, wist niet van het bestaan af tot gister. Kookze en we gaan binnenkort ook eens de zwarte rijst halen bij Rian & Marcel / Zuijders. MMM Groetjes Karin

  1. Hi Karin,
   Er waren helaas maar 2 aanmeldingen voor het diner. Dus heb ik – in overleg met de gasten – besloten het niet te laten doorgaan. Erg jammer, vind ik.
   Maar ik blijf niet stilzitten… Binnenkort lees je meer over een maandelijkse aanschuiftafel. Natuurlijk met Italiaanse gerechten 🙂
   En die zwarte rijst is echt een aanrader!
   Ciao, Ria

   1. Oh, dat is jammer! Ik vond het al heel wat dat er maarliefst 5 Rday evenementen in Arnhem waren die dag. Het is ook nog redelijk onbekend denk ik… Volgende keer weet ik er eerder van iig en kan ik ons ook aanmelden. Wie weet! Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s