Lekkere aardappels

Vorige week kreeg ik een pakket van FoodWeLove in de bus. Een cadeautje van een vriendin. FoodWeLove selecteert elke maand de lekkerste producten van ambachtelijke leveranciers over de hele wereld. Je krijgt er een lijst bij de achtergrond van de producten en een aantal recepten. De winkelwaarde van het totaal van de producten ligt hoger dan de prijs van het pakket. Je kunt een abonnement nemen of gewoon per maand bestellen.

Het thema van de maand juli is Let’s go outside. Allemaal producten die te maken hebben met buiten eten, waaronder aardappels, paprikasaus, knoflookmayonaise en groentechips . Vanavond heb ik de aardappeltjes bereid. Ik heb ze goed schoongeboend en daarna droog gemaakt en in kleine stukje gesneden. In een met olie ingevette ovenschaal gedaan en gemixt met grof zeezout, rozemarijn en olijfolie. Vervolgens een half uurtje in de oven gezet op 200C. En lekker dat ze waren. Ik heb ook een beetje knoflookmayonaise geprobeerd. Heerlijk, maar… de aardappels zijn zonder mayonaise al lekker genoeg.

Heerlijk met een salade van komkommer, tomaat, ui, basilicum en mozzerella. (Ik had deze keer mini-mozzarella gekocht. Niet zo’n goede keuze. Ze leken wel van plastic…)

Aardappeltjes

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s