Affogato

Op het blog van lotjelomme.wordpress.com las ik enkele dagen geleden over affogato, dat letterlijk verdronken betekent. Het is niets meer of minder dan een bolletje (vanille)ijs overgoten met een hete espresso. Nu hou ik eerlijk gezegd niet zo van melkachtige producten in de koffie, maar dit vond ik zelfs overheerlijk. Ik laat het ijs alleen niet helemaal smelten en het restje koffie laat ik dan maar gewoon staan. Dus gewoon ijs met koffie, mmmmmm…

AffogatoAffogato

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s