Couscoussalade

Makkelijk te maken én lekker. Dat is een couscoussalade. Heerlijk voor de lunch of om mee te nemen voor een picknick. Er zijn wel honderden variaties te verzinnen. Onderstaande salade heb ik afgelopen weekend gemaakt voor een zomerse picknick in het park.

Ingrediënten (voor 2 personen):
200 gram couscous
1 paprika
3 bosuitjes
300 gram doperwten
200 gram feta
zout
olijfolie

Doe de couscous in een schaal en giet er kokend water over. Meng er direct ook een beetje olijfolie en zout door. Roer het regelmatig om en laat afkoelen. Kook de doperwtjes. Snijd ondertussen de paprika en de bosuitjes. Meng de couscous en de groenten door elkaar en voeg als laatste blokjes feta toe.

 

Couscoussalade

Couscoussalade

Advertentie

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s