Vegetarisch hapje

Vandaag heb ik een aantal nieuwe recepten gemaakt, waaronder  aubergineschijfjes. Een vriendin inspireerde Antonella – de maker van het boek Cucina di Mamma. Zij had op een dag heet vlees van de gehaktballen vervangen door aubergines. Antonella ging aan de slag en creëerde haar aubergineschijfjes. Niet moeilijk te maken en erg lekker.

Je hebt er voor nodig: aubergines, geraspte kaas, ei, oud brood, basilicum, zout en olijfolie. En voor het paneren: bloem, ei en oud brood.

Omdat ik het recept Polpette di melanzane uit een zeer recent verschenen kookboek heb gehaald, vermeld ik alleen de ingrediënten en verwijs je door naar het boek Cucina di Mamma van Antonella Barbella. Een aanrader!

Polpette di melanzana

Polpette di melanzane

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s