Lunchtime!

Ik vind het altijd weer lastig om in m’n ritme te komen na de vakantie. Gisteren heb ik nog een soort van vakantiedag genomen, maar vandaag moest het er echt weer van komen. Het is mooi weer, dus lekker met de computer in de tuin. Glaasje water erbij. En ik heb best veel gedaan voor zo’n eerste ochtend. En dát moet beloond worden met een lekkere lunch.

Die lunch bestond uit een overheerlijk walnotenbrood van een Arnhemse bakker. Uit de vriezer, maar een paar minuten in de oven doet wonderen. Daarbij heb ik een  tomatensalsa gemaakt (tomaten, knoflook, olie en wat zout), diverse salumi (van onder andere Chiapella) en Pecorino Sardo (iets minder zout dan de Romana). Een uitstekende combinatie van de Nederlandse en Italiaanse keuken. Natuurlijk op deze fantastische zomerse dag mét een glas witte wijn.

Buon appetito!

 

Lunch @home

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s