Bagni Vittoria: un sogno d’oro

Bagni Vittoria: un sogno d'oro

Er zijn van de plaatsen die zo mooi zijn, dat je ze het liefst voor jezelf houdt. Maar dan zijn er van die mensen die je hun succes gunt. Bagni Vittoria is zo’n plaats. Luigi en Elisabetta zijn van die mensen.

Bagni Vittoria B&B Residence ligt direct aan de Adriatische kust in Vasto. Een geweldige plek. Het bestaat al meer dan 40 jaar en is sinds vorig jaar in handen van Luigi en Elisabetta. Zij hebben er werkelijk alles aan gedaan om er een droomlocatie van te maken. De kamers zijn ingericht zonder al te veel kleur en met natuurlijke materialen, om -zoals ze zelf zeggen- de schoonheid van de plek goed tot z’n recht te laten komen. En dat is gelukt.

Iedere kamer heeft een eigen terras met tafel, stoelen én ligbedden. Overal zijn plekken gemaakt om te relaxen: liggend, zittend, in de zon, in de schaduw. De ‘kantine’ is een mooie, oude caravan die prachtig is ingericht.

En dan Luigi en Elisabetta. Naast dat ze van een mooie plek hebben gecreëerd in Vasto, willen ze ook graag een betere wereld creëren. Ze dragen een euro per nacht af aan een project in Afrika: http://www.stichtingmtangani.nl (later hierover meer).
En bracht je in april bloemen mee, dan mocht je gratis een nachtje slapen. Een leuk initiatief.

Ik kan wel blijven schrijven hoe leuk, mooi en geweldig het hier is, maar kijk zelf eens op bagnivittoria.com of -wat nog beter is- ga er eens naartoe. Want waar kun je nu vanuit je bed van de zonsopgang aan zee genieten…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s