Paradijs op aarde

Paradijs op aarde

Gisteren eind van de middag kwam ik aan in Vasto. Na lang zoeken, vond ik het eindelijk: Bagni Vittoria. Wat een prachtige locatie, direct aan zee. Ik had de foto’s wel gezien, maar het is zelfs nog mooier dan de foto’s. En wat een rust. Het enige wat ik hoor, is de zee. Later meer over dit paradijselijke verblijf, want er moet zo gegeten worden. Vanmiddag ben ik – net als gisteravond, want eten dóe je niet alleen – uitgenodigd door een stel uit Pescara. Samen met enkele familieleden die net zijn gearriveerd…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s